ساخت نان بدون گلوتن با الفاامیلاز نوترکیب

۲۶ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۴ کد : ۳۲۵۲۶ طرح های آماده تجاری سازی
تعداد بازدید:۷۱
ساخت نان بدون گلوتن با الفاامیلاز نوترکیب

خانم دکتر مریم سلامی عضو محترم هیات علمی گروه علوم ومهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی موفق به ساخت نان بدون گلوتن با الفاامیلاز نوترکیب  شدند. این دستاورد آماده برای تجاری سازی است.

کلید واژه ها: پژوهش و فناوری تجاری سازی معاونت پژوهش و فناوری دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.